Ny blogg!

12512555_10153271000901920_3439922210872368365_nVelkommen til min nye blogg, Et liv i balanse! Jeg har tidligere blogget litt sporadisk om politikk og skråblikk på samfunn og hverdagsliv på den andre bloggen min Politikk og hverdagsliv, men dette er altså en helt annen type blogg, en livsstilsblogg. De siste årene har jeg brukt stadig mer tid på å praktisere, snakke om, lese om og lære bort teknikker innen mindfulness og yoga. Og jeg har selv opplevd hvilke kraftfulle verktøy dette er for å redusere stress, ta bevisste valg, og leve et liv i større harmoni og balanse. Et liv der jeg har inntatt sjefsrollen over egen hverdag, der jeg har kunnet legge bort autopiloten og (i stadig større grad!) “tidsklemma”.

Jeg har selv opplevd å bli syk av stress, og har brukt mindfulness og yoga for å bli bevisst på hva som skaper stress og uro i mitt liv. Jeg har brukt teknikkene for å “rydde opp” i indre og ytre stress, for å gjenoppdage, og leve i harmoni med hva som er mine og familiens verdier. I dag vil jeg påstå at jeg har jeg et roligere, men rikere liv enn før –  et liv i balanse.

Jeg vil si det så klisjefullt som at jeg har fått en større, indre ro!

Jeg brenner for at flere skal få oppleve å ta tilbake sjefsrollen i sitt eget liv, og ønsker å formidle verktøy til å kunne gjøre det. Vi har flere valg enn vi er klar over, det gjelder bare å bli bevisst hvorfor vi føler livet går på autopilot og hvorfor vi føler oss slitne og nedfor. Jeg er heldig som er i kontakt med mange, ulike mennesker, og jeg opplever til stadighet at folk tar kontakt for å få tips og veiledning til hvordan de kan ta tak i, og endre fastlåste mønstre i eget liv. “Er ikke du hun derre mindfulness – dama?” har jeg hørt flere ganger den siste tiden. “Hvor kan jeg lære mer? Kan jeg gå på kurs? Vil yoga hjelpe meg å senke skuldrene mine?”

Ja – yoga og mindfulness hjelper! Og jeg vil gjennom denne bloggen forsøke å formidle nettopp det. Jeg vil også skrive om stressmestring og motivasjon, for vi trenger motivasjon for å sette oss mål, jobbe konkret for å oppnå målene våre, tørre å endre, og for å stå i det og utvikle utholdenhet når vi føler oss usikre eller tviler på oss selv. Og når selvfølelsen er lav. Noen skråblikk på hverdagen vil det også bli, som firebarnsmor til gjengen øverst på bildet, er hverdagen fylt med glede, kaos og kunsten å møte seg selv i døra.

Jeg håper du vil finne nytte og glede av det jeg vil formidle her på bloggen! Velkommen med meg på reisen mot et liv med mindre stress og økt livskvalitet!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s